Fulltime
36 uur
10% variabele bonus
wo diploma
PLUS Retail B.V.
088 - 344 6152
Archimedeslaan 21
3584 BA, Utrecht
Deel deze vacature
Senior Internal Auditor
Wat ga je doen?

Temidden van snelle maatschappelijke veranderingen en een fusie ondergaat PLUS voortdurende transformatie. Ben jij iemand die nieuwsgierig is en een brede interesse heeft? Kun je snel risico's signaleren in een complexe en dynamische omgeving, en ben je in staat het management tot actie aan te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij de drijvende kracht achter verandering?

 

Als senior internal auditor heb je een van nature een onafhankelijke en objectieve rol. Jij zorgt ervoor dat alle auditopdrachten binnen PLUS en onze dochtermaatschappijen soepel verlopen. Daarnaast geef je advies over onder andere governance, onze interne processen en sturings- en beheersingsinformatie. Hierin weet jij de balans te behouden tussen meedenken en grenzen stellen. Je werkt intensief samen met de internal auditor en rapporteert gezamenlijk aan de manager Audit & Risk.

 

Onze senior internal auditor heeft naast de ervaring een stukje creativiteit in zich en vindt het geweldig om te pionieren. Dit is een mooie functie met het accent op veel ‘green field audits’; audits op ‘onontgonnen gebieden’ en dus pionieren in samenwerking met de business. Jij bent een kei in draagvlak creëren, het nemen van beslissingen en hebt een positief kritische grondhouding. Een discussie aangaan, duidelijke grenzen stellen en voor jouw mening opkomen? Geen probleem!

 

PLUS bevindt zich in een unieke situatie waarin er geen vast handboek of control framework klaarligt om mee aan de slag te gaan. Je gaat samen met het team pionieren en gezamenlijk de kaders vaststellen en uitwerken vanuit het perspectief van de business. Tot slot navigeer je binnen alle dochtermaatschappijen en afdelingen op het Servicekantoor, zonder de gebruikelijke noodzaak van frequente reizen die doorgaans gepaard gaan met een standaard senior internal auditor positie. 

Wie ben je?

Wij beseffen dat deze unieke rol zorgt voor een zoektocht naar de welbekende speld in een hooiberg. Sluit je voor 60% aan op het profiel dat wij zoeken? Solliciteer evengoed! Binnen PLUS vinden wij diversiteit belangrijk en hechten waarde aan verschillende achtergronden.

 

Vereiste

 • Je hebt een WO-master in (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding op zak;
 • Je hebt zowel het theoretische als praktische gedeelte afgerond van de post master RA-opleiding afgerond;
 • Beschikt over minimaal vijf jaar internal audit werkervaring met de focus op financial audits;

Nice to have

 • Je hebt senior ervaring met internal audits, zoals operational audits, project audits of IT-audits;
 • Pionieren binnen een grote speler als PLUS is je op het lijf geschreven;
 • Je krijgt energie van mensen meenemen in het creëren van draagvlak en weet daarin duidelijke grenzen te stellen;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en rapporterings vaardigheden en een sterk oplossingsvermogen;
 • Je houdt van greenfield audits en pionieren, maatwerk en het ontdekken van onbekend terrein.
Wat bieden we je?
 • Bij de eerste telefonische intake nemen we je mee in de (secundaire) arbeidsvoorwaarden binnen deze unieke rol voor wij een gesprek inplannen;
 • Een dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast contract;
 • De mogelijkheid om hybride te werken met een goede werk en privé balans;
 • Zes weken vakantie per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Reiskosten- of een thuiswerkvergoeding afhankelijk waar je werkt;
 • 8% vakantietoeslag & pensioenopbouw;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen;
 • Een fijne werkplek met goed eten en leuke collega's.
Interesse?

Ben je enthousiast geworden over de baan als senior internal auditor bij PLUS? En ga je samen met ons voor het beste resultaat? Kom maar op dan, want op mensen zoals jij zitten we te wachten!

 

Solliciteer direct en Francien  neemt binnen drie werkdagen contact met je op. In een korte intake wordt je meegenomen door het proces en hoor je zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Is het een match? Dan begint jouw nieuwe uitdaging als senior internal auditor bij PLUS!

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Francien Barske (senior corporate recruiter) via fbarske@plusretail.nl.

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega’s werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Op het PLUS servicekantoor word je elke dag opnieuw uitgedaagd. Hoe?! Ten eerste kom je terecht in een retail omgeving waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staat en je dus écht het beste uit jezelf kunt halen. Nu de fusie met Coop rond is, kom je te werken bij de derde grootste servicesupermarkt van Nederland met gezamenlijk maar liefst ruim 550 winkels en 10 procent marktaandeel. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid om zaken op te pakken en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s die staan te popelen om hun expertise en ervaring met je te delen. Daar hoort ook een continue ontwikkeling bij, zowel op persoonlijk vlak als in je eigen vakgebied. Genoeg uitdaging dus. Daar teken je toch voor?